Η εταιρία ιδρύθηκε το 1964 από τους αδερφούς Γεώργιο και Αναστάσιο Σταματογιαννόπουλο και από το 2000 τους έχει διαδεχθεί η "επόμενη γενιά". Βασικό αντικείμενο απασχόλησης ήταν και είναι η κατασκευή καλουπιών και η παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων. Με την πάροδο των χρόνων επεκτείνεται στο χώρο εξοπλισμού καταστημάτων και οικιακών ειδών, παράγοντας μεταλλικές και πλαστικές κρεμάστρες, στηρίγματα έκθεσης ενδυμάτων, ροδάκια, κεραίες τηλεόρασης, αξεσουάρ κ.α.

Η αυξανόμενη ανάγκη της μεταφοράς, συσκευασίας και έκθεσης ετοίμων ενδυμάτων αλλά και η ικανότητά μας στην κάλυψη αναγκών της αγοράς, μας ώθησε στην "βιομηχανική" κρεμάστρα. Σήμερα έχοντας βασικούς συνεργάτες κατασκευαστές ετοίμων ενδυμάτων, καταστήματα ρούχων και ξενοδοχεία, έχουμε εξειδικευτεί στην κατασκευή κρεμαστρών διατηρώντας παράλληλα την κατασκευή άλλων προϊόντων.

Η εταιρία μας έχει πιστοποιητικό ποιότητας κατά ISO 9001, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα την μέγιστη κατανόηση και αντιμετώπιση των αναγκών. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δυνατότητα μιας ευέλικτης παραγωγής,διατήρησης μεγάλης ποσότητας αποθεμάτων και συνεργασίας με μεγάλους ξένους και Ελληνικούς οίκους.

Η μονάδα παραγωγής είναι εγκατεστημένη σε νεόκτιστα ιδιόκτητα κτίρια 2.200m2 στη βιομηχανική περιοχή Κορωπίου και αποτελείται από:

Τμήμα κατασκευής πλαστικών προϊόντων
Τμήμα κατασκευής μεταλλικών προϊόντων
Τμήμα κατασκευής - συντήρησης καλουπιών και μηχανολογικού εξοπλισμού
Αποθηκευτικό χώρο ετοίμων και ημιετοίμων προϊόντων